2007-09-23

2 Tävlingar - Häng med!!!!!!!

Nu kommer 2 tävlingar att utlysas, du behöver INTE delta i båda tävlingarna för att kunna vinna! Det är två separata tävlingar med olika priser och olika tidsintervaller att hinna klart!





Tävling 1.

Slutdatum för inlämning: 30 september klockan 15.00


Vinnarens Pris är: 200:- att handla för i Scrapbodans shop



Vinnarens LO: visas i bloggen på kvällen 30 september och denna gången bedömer jag (Ulrika) hur väl du förmedlar känslan kring rubriken att nåt är svårt tillsammans med skissen och journalingen!



Krav kring tävlingen:

Rubriken skall vara: Det här var svårt!



Ni skall använda er av denna vackra skiss som PeterLina gjort!( inte slaviskt men det ska synas att det är den ni arbetat kring) Jag vill att en synlig journaling skall finnas med som berättar vad det är som är svårt! ETT foto på lo:n! Ni får scrappa vilken storlek ni vill på lo:n och med vilket material ni vill!


Min tanke kring en lo för denna tävlingen: Här är en bild på min dotter som försöker dra upp dragkedjan! Det var jättesvårt och hon lyckades inte den där gången- men hon är enträgen och jag vet att hon en dag kommer att lyckas få upp dragkedjan på alldeles egen hand!




Jag ska scrappa denna bild och lägga upp den i bloggen!

( ska försöka hinna under veckan som inspiration)


LYCKA TILL ALLIHOPA!

Har ni ngr frågor så maila till: scrapbodan@hotmail.com






Tävling 2.


Slutdatum för inlämning: Ni har tre veckor på er from 23 September, alltså är sista inlämningsdatum 14 Oktober klockan 15.00!



Vinnarens Pris är: 500:- att handla för i Scrapbodans shop

Vinnarens LO kommer att bedömas från Juryn som består av Ulrika och hennes Design Team + medarbetare!

Kriterierna vi bedömer är utifrån ni har fått ihop en Höst Lo med känsla tillsammans med de produkter som medföljer av följande höstpaket och som vi har som krav att ni ska använda(visas på bild längre ner på sidan)

Ni skall minst ha använt er av: något av de mönstrade papperna/något av Cardstocken/Något av banden/ Det bruna scallopted eller åtminstone en del av det och dekorationerna!

Inga andra produkter får användas till denna lo ( chalk, urstansat från det material som finns med går bra, men inget "synligt" material såsom tex thickers- knappar och dylikt får förekomma!

Vinnar Lo:n kommer upp i Bloggen 14 Oktober, men även de andra LO för att inspirera



Krav:

Ni ska göra en Höst LO om vad ni vill! Använda vilken skiss ni vill! Vilken rubrik ni vill! I vilken storlek ni vill!

Det ni behöver för att medverka i denna tävling är att köpa detta höstpaket för 49:- från Scrapbodan ( finns i menyn till vänster- det står höstpaket):



Paketet innehåller: 1 Cardstock i orange ton/ 1 Scallopted Cardstock i brunt/2 olika mönstrade papper varav det ena har en brun ton på sin baksida som man kan använda som Cardstock/ 4 Stora brads i brun koppar ton/ 2 små brads i samma bruna kopparton/ 2 band i olika färger (grönt organza band och ett gult/orange sidenband) 4 stora blommor/ 4 höstlöv/ 2 små blommor

Jättevackert paket!
LYCKA TILL


Har ni ngr frågor så maila till: scrapbodan@hotmail.com

/ Ulrika

Inga kommentarer: